TERUGBLIK 2018

Leuke dingen doen – Wat een jaar is dit. En wat groeien we. Nieuwe contacten leggen. Vertrouwen krijgen. Juiste mensen aanhaken. Vertrouwen geven. Mooie campagnes ontwikkelen. Opdrachtgevers verbazen. Het resultaat: we zijn inmiddels met 18 professionals. Sterk in activatie. Pragmatisch en altijd verrassend. En bovendien altijd gezellig om mee te werken.

Zo hebben we voor merken als DELTA, Velthuis Kliniek, Perfetti Van Melle, TU/e, Xpert Clinic en veel – heel veel – andere mooie opdrachtgevers mogen bijdragen aan hun groeidoelstelling, fondsenwerving, corporate branding of andere wensen. Niet door zaken ingewikkeld te maken, maar door snel tot de essentie te komen en de juiste snaar te raken. Communicatie versimpelen in plaats van onnodig interessant te doen. We hebben hiermee een sterk fundament gelegd voor de toekomst. En vanaf deze plaats willen wij al onze mooie opdrachtgevers nogmaals bedanken voor dit vertrouwen. Wij staan weer klaar voor jullie in 2019.

Tot slot ook dank aan alle TOMATOES die in hetzelfde geloven: nooit meer het gevoel hebben dat we moeten werken, maar leuke dingen doen voor mooie merken. Dat is NO TOMATO.

LAATSTE BLOG POST

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Markendaalseweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM