CORONAZORG

CORONAZORG

Al zouden we slechts 5 families kunnen herenigen, dan nog maken we onze wereld een klein stukje mooier.

Achteroverleunen in coronatijd. Dacht het niet. Want al worden er ook bij ons een paar opdrachten uitgesteld, er is juist nu zoveel te doen. Waar wij ogenschijnlijk stapje voor stapje uit ons isolement komen, zijn er nog vele mensen in onze directe omgeving die onze hulp enorm goed kunnen gebruiken. Sowieso iets wat NO TOMATO wel goed ligt: goede doelen en/of maatschappelijke organisaties steunen. Want het is heel tof om merken succesvoller te maken, maar het is nog leuker als we daarbij direct bijdragen aan een betere wereld. Ik ben dan ook best trots dat wij campagnes hebben bedacht en uitgevoerd voor o.a. de Nationale Postcode Loterij, Cordaid, Kika, CliniClowns, Hersenstichting en onlangs De Zonnebloem. Daarnaast zijn we al jaren verbonden aan Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Een super initiatief om het bedrijfsleven te koppelen aan maatschappelijke organisaties. En daar kwam ik ook in contact met Stichting Koninklijke Visio.

Maatschappelijke organisatie 

Bij Visio De Blauwe Kamer in Breda wonen mensen met een visuele en verstandelijke beperking in een veilige, vertrouwde en aangepaste omgeving. Vanwege de coronamaatregelen hebben zij maandenlang hun ouders, familie en vrienden niet als bezoekers kunnen ontvangen. Een groot gemis, voor zowel ouders als bewoners. Ik wil hen weer bij elkaar brengen. Ons leven komt namelijk langzaam weer op gang, maar voor hen blijft een familiebezoek lastig, niet alleen vanwege strakke corona-regels. 80% van de ouders moet van buiten de regio komen. Praktisch en financieel gezien is voor hen urenlang reizen voor een uurtje bezoek vaak niet haalbaar.

Gezinshereniging

Daarom ben ik met NO TOMATO het initiatief gestart om deze gezinnen weer bij elkaar te brengen. Visio De Blauwe Kamer organiseert twee speciale familiedagen op de woonlocatie. Uniek ingevuld en verzorgd per bewoner. Boutique Hotel Het Scheepshuys in Breda biedt hun kamers aan tegen een speciaal, aangepast tarief. Zodat ouders twee dagen lang maximaal kunnen genieten van het samenzijn. Helpen we ook nog een klein beetje onze horeca. Al zouden we slechts 5 families kunnen herenigen, dan nog maken we onze wereld een klein stukje mooier. Gelukkig staat de teller na 1 week op 30 families die we kunnen herenigen. Mogelijk gemaakt door al die betrokken donateurs. Maar het zou echt fantastisch zijn als we de 50 halen.

Helpt u mee?

Voor een eenmalige donatie van 99 euro (inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting) brengt u een gezin twee dagen samen en schenkt u liefde en vrolijkheid die zo ontzettend wordt gemist door hen. Helpt u mee? Doneereendagsamen.nl

Mark-Jan Kleijsen – NO TOMATO

LAATSTE BLOG POST

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Markendaalseweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM