vignette
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2016/03/catchup-mrt16-almhof-600x600.jpg

Heel Holland Hoekt

SMULLEN – We wisten het als aller-aller-eersten. Maar moesten ons mondje dicht houden. Gelukkig pas nádat we ze geproefd hadden, die afschuwelijk lekkere Almhof yoghurtjes met een hoekje fruit of crunchy chocolade. Afgelopen najaar kreeg NO TOMATO alle lof voor de creatieve manier waarop we ze live introduceerden aan de crème de la crème van trade marketing Nederland. Met als resultaat dat sinds een paar weken Heel Holland Hoekt. Iedereen op zijn eigen manier. Kijk maar!

 
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2016/03/catchup-mrt16-mediamarkt-600x600.jpg

Abnormaal loyaal

NIET GEK – Elke dag exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en fantastisch leuke verrassingen. Je zou wel gek zijn als je geen lid werd van Media Markt Club. Het spiksplinternieuwe loyalty programma waar NO TOMATO haar CRM licht over mocht laten schijnen. Cool? Niet zo’n beetje ook! Zeker als je weet dat mensen – zoals het bij een beetje Club betaamt – al meteen in de rij stonden om binnen te komen. Ook in voor gegarandeerd Media Markt spektakel? Tja. Join the Club, zeggen wij dan…

 
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2016/03/catchup-mrt16-hunkemoller-600x600.jpg

Met de billen bloot

ZIJSSESSIE – Een ding is zeker. Ze hebben het goed voor mekaar bij Hunkemöller. Het merk kent zichzelf als geen ander. Weet waar het heen wil. Wanneer ze er willen zijn. En wie ze nodig heeft om haar ambitieuze doelstellingen te halen. Sylvie Meis om maar eens een dwarsstraat te noemen. En nog mooier: een creatieve sessie met NO TOMATO om met een topteam van 11 creatieven en marketeers van klant en bureau nieuwe haakjes voor 2017 te ontwikkelen. Sexy? Best wel.