vignette
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2015/09/pvm-sa8000-635.jpg

Snoepjes zonder bijsmaak

SOCIALMIND – Pittige kost, licht verteerbaar maken. NO TOMATO doet het gewoon! En ontwikkelde Socialmind. Een ‘nieuw snoepje’ van Perfetti Van Melle  dat de hoofdrol speelt in een interne campagne die zijn gelijke niet kent. Het doel? Alle medewerkers in Nederland en België bewust maken van de ingrediënten waarmee het bedrijf sociaal verantwoord produceert. En daarmee het prestigieuze SA8000 certificaat behouden. Geen middel wordt daarbij geschuwd. Van lekker old skool DM tot narrowcasting en advertenties. En van landingspagina en kekke content tot life size displays met Socialmind-way-to-go-Perfetti-Van-Melle!

 
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2015/09/wbb-pinenwin-635.jpg

XXL Pin & Winspiratie

PINTEREST – Vooruit. Misschien zijn we allemáál wel een beetje bescheiden in Breda. Want – naast het mooiste reclamebureau van Nederland – vind je hier zomaar de grootste Woonboulevard van de Benelux . Met maar liefst 52 winkels boordevol wooninspiratie. Die al sinds het begin van dit decennium XXL resultaten boeken met NO TOMATO. Ons laatste wapenfeit? Een Pinterest activatie waarmee (online) bezoekers van de Woonboulevard een XXL make-over winnen. Volgende maand ook pinnen&winnen? Gewoon de site en/of socialuh kanaluh in de gaten houden…

 
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2015/09/hi-635.jpg

Hospitality Interim maakt er werk van

ALS EEN TREIN – Waarom wachten op een uitdaging, als je ‘m ook kunt opzoeken? Zeker als je topspeler bent op je vakgebied en ‘m gegarandeerd inkopt. Zoals Hospitality Interim & Search, het onderdeel van de Hospitality Group dat niets liever doet dan klanten helpen de meest complexe facilitaire vraagstukken op te lossen. NO TOMATO maakte werk van een multichannel campagne die de grote jongens van Nederland oproept hun hoofdpijnprojecten niet uit te stellen. Maar hier en nu weg te slikken met de knappe koppen met seniore inhoud van Hospitality Interim & Search. Meer zien? Geen straf.