vignette
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2014/07/635x635_cu02-kpn.jpg

No Business like KPN Business

BtB – Platina of Goud partner van KPN word je niet zomaar. Niet vreemd dus dat je daar als succesvol reseller graag zichtbaar je concurrentievoordeel mee doet. En je speciale status breed uitmeet in je winkel, op je auto en in je offerte. NO TOMATO ontwikkelde de afgelopen weken alle items die het selecte gezelschap top partners bij KPN kan bestellen. Raamstickers, autostickers, deurmatten, baliebordjes, offertemappen, gevelborden, lichtbakken en jawel- zelfs busstops hebben we partner-specifiek gemaakt. Nice job!

 
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2014/07/635x635_cu02-pon-vpp3.jpg

PON-pi-don

ACHTER DE SCHERMEN – Rij je Volkswagen, Audi, Seat of slim Skoda? Vette kans dat je op een van de websites bent geweest die NO TOMATO ontwikkelt voor deze mooie PON-merken. Sites waar je als klant verrast wordt met fijne klantvoordelen. Maar waar je ook met een druk op de enterknop een afspraak maakt met je dealer, een taxatie plant, je abonneert op een magazine of een proefrit aanvraagt. Om te zorgen dat deze handigheidjes ook technisch blijven werken, houden we PON’s database bij alsof het de onze is. Want al maken we als reclamebureau graag zichtbaar werk. Het allerliefst maken we werk dat werkt.

 
http://www.notomato.com/dev/wp-content/uploads/2014/07/635x635_cu02-notomato.jpg

Like, share & come get that tablet!

ACTIE – Wil jij ook zo’n kek tablet van NO TOMATO? Zo geregeld op onze Facebookpagina! Je hoeft ons alleen te liken, deze tablet-actie te delen op je wall en je kunt er een op komen halen zolang de voorraad strekt. GoGoGo dus. Kun je meteen ons nieuwe grachtenpandje zien…